neděle 16. prosince 2012

Welcome back!

Světe div se, Kačulííí žije a blog taky funguje! I když se to už asi ani nezdá.
Nechci se zase vymlouvat jak nemám čas, ale je to pravda=D Myslela jsem si jak se všechno před vánoci uklidní, žádná škola, pohoda a čas na čtení. A ono nic. Na zítra mám mít prezentaci do češtiny a k tomu ji musím umět z paměti. Takže na tom momentálně pracuji. Čím víc je tma, tím víc se mi nic nechce. Začne se stmívat a já bych nejraději lehla a spala. Což ovšem nejde, protože se učím. Přichází poslední týden školy (možná i světa=D ne, já tomu nevěřím, ale legraci si z toho dělám neustále) a s tím u spousta písemek. Když večer konečně zavřu sešit, tak se už jen osprchuji a jdu spát. U čtení bych usínala.  Takže jsem v knížkách téměř nepokročila. Čtvrteční den  jsem strávila se školou, hlavně se dvěma nejlepšíma kamarádama ze třídy a s přítelem, ve Vídni. Musím vám říct, byla to nádhera. I přes ta bolavá záda od batohu a bolavých nohou z autobusu a celodenního chození sem si to užila. Všude ve článku můžete vidět nějaké fotografie, které nejsou zrovna úžasné, ale jsou vzpomínkou na ten den=) Jinak v týdnu kromě učení stíhám i péct vánoční cukroví.







Sovičkovej strom=)
Ten byl nejúžasnější! Srdíčka ♥

Jasně, velká atrakce=D


Lampiony



Nic moc kvalita fotky, ale světýlka jsou tam všude=)
Možná by tento článek mohl fungovat jako taková omluvenka za to, že nepřidávám články a téměř nečtu. Doufám že dnešním dnem se zase stanu aktivní a budu psát nějaké články. Děkuji všem, kdo se na blog čas od času podívají. Extra velké díky patří komentujícím, děláte mi radost;) Vaše články stále čtu a sleduji i když sama nepřispívám. Píšete báječně!

4 komentáře:

  1. Ty fakt žiješ! :D
    ***
    O tom nám říkala naše němčinářka, dokonce nás chtěla donutit, aby jsme tam jeli.. :D
    No ale vypadá to tam nádherně ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No joooo, žiju=D Zatím=)
      Je to tam krásné, celé město je krásné=) Na tech trzích bylo moc lidí a vecpali nám do ruky kytku za kterou pak chtěli peníze=D Takže raději do ulic;) Spousta zážitků=) Můžu s čistým svědomím říct, že to nebyl promrhanej den, naopak, byl úžasnej=)

      Vymazat
    2. Až se mi jednou nebude chtít kysnout v Praze, tak se tam pojedu podívat s taťkou :)) Tati? Čteš si to? :D

      Vymazat
    3. Poslední věta=DDDDD
      Já bych v Praze asi nepřežila=D Možná někde na kraji, kde je i kousek přírody=) Určitě se tam někde podívej;) Jen ne o víkendech, tohle byl všední den a už i tak bylo dost lidí všude=)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)