neděle 18. listopadu 2012

Dlouhé zimní večery [3]


O meme si můžete přečíst pod štítkem About memes.


Téma zní:
 Čaj ,teplo pod dekou a moje nejoblíbenější kniha.

 Ležet si při čtení v posteli či na gauči a mít po ruce čaj nebo kafe? Jasně! Tomu se říká pohoda. =) Obzvlášť když máte v rukou tu správou knihu. Nevím jestli mám nějakou knížku nejoblíbenější. Až od dob co mám tenhle blog, mám knížky doma. Předtím sem si sem tam nějakou půjčila v knihovně. Ale teď mě čtení opravdu chytlo a nenajde se den, kdy bych nepřečetla aspoň 5 stránek. Ano, nejsem zrovna rychlý čtenář, to jste už mohli poznat na recenzích. Prostě když čtu rychle, tak se pak v textu ztrácím, musím se vracet, moc nevnímám děj atd. takže radši čtu pomaleji, za to pečlivě. Chtěla jsme prostě říct, že nemám asi žádnou knížku, kterou bych už četla víckrát. Spíše když jsme něco rozečetla a po nějaké době jsme si knížku chtěla přečíst, tak jsem zašla od znova. Ale mám takové tušení, že Drakie si ještě jednou přečtu. Teď ji nemám dočtenou, ale natolik mě okouzlila i během těch cca 60 stránek, že jsme se do ní zamilovala. Už jen ta obálka! Oko.. Ano, tahle knížka by se mohla stát mojí oblíbenou. Alespoň do té doby, než se najde něco dalšího co mě okouzlí.
 Nejraději si čtu pěkně v posteli, zachumlaná v peřině a čaj samozřejmě po ruce. Občas se i to kafe hodí. 
 Během tohohle týdne nebylo moc času nebo chuti ke čtení. Je fakt, že jsme teď byla 14 dní doma místo školy. Ale první týden jsem byla nemocná, tak jsem většinu prospala a tenhle týden pokud jsem neuklízela, neopisovala zápisy do školy, které mi kamarádka půjčila nebo poslal mailem, tak jsem už na to čtení ani neměla chuť. Taky jsem musela vařit, protože mamka chodí dopoledne do práce. Teď zas budu dohánět učivo, dopisovat písemky a dohánět všechno co jsem promeškala, takže to taky nebude moc dobrý týden. Proto se omlouvám za aktivitu, spíše neaktivitu na blogu.

 A ještě bych vám chtěla moc poděkovat. Už tu je 17 pravidelných čtenářů. Nemáte ponětí, jakou mi děláte radost. A stejně tak i komentáře které jsou mi odměnou za psaní článků a vedení tohoto blogu. Takže Děkuji!


  • A co vy? Vaše oblíbená knížka a pohodlí u čtení?
  • Nevíte někdo jak v Media Playeru přepnout jazyk vide? Toto se článku netýká, ale potěšilo by mě kdyby jste to někdo věděli =)

Zdroje:

Nezapomínejte na soutěž!



2 komentáře:

  1. Já taky nečtu zrovna rychle, to já radši pomaleji a víc si to užívám. :) Pěkný článek. Postel forever. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale opravdu pomalu=D Každopádně konce se doberu stejně jako všichni ostatní, takže bych to neřešila=D Časem se to zlepší snad=) Děkuju. Ano, postel je ten nejlepší nábytek co doma máme=D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)