středa 9. ledna 2013

Waiting on Wednesday ~ 6



Knížek co bych si chtěla přečíst je vážně moc. Dneska jsem vybrala řadu

Andělé




Díl: 1, Str: 320
Některým andělům je souzen Pád...
Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji to mělo zabít.




Díl: 2, Str: 328
Ve druhém dílu série Andělé pokračuje dramatický příběh, v němž se mladičká Luce snaží odhalit pravdu a přerušit věčný koloběh lásky, předčasné smrti a znovuzrození. Daniel, její odvěká láska a padlý anděl, dojedná příměří, aby ji chránil před Vyhnanci, kteří jí chtějí ublížit. Ve snaze zajistit její bezpečí ji ukryje v internátní škole pro Nefilim, potomky lidí a padlých andělů, ale brzy se ukáže, že ani tam není všechno růžové. A navíc v Luce sílí pocit, že jí Daniel lže, nebo jí alespoň neříká celou pravdu...







Díl: 3, Str: 304
Ve třetím dílu série Andělé se dál odvíjí příběh Luce a Daniela. Luce s jistotou cítí, že někde v jejích minulých životech se skrývá něco – nebo někdo –, co by jí mohlo pomoci v tom současném. A tak se vydá na nejdůležitější pouť tohoto života: vrací se napříč věčností, stále hlouběji do minulosti, a stává se svědkyní svých dřívějších vášnivých vztahů s Danielem. S jediným cílem – najít klíč, který odemkne jejich lásce dveře do budoucnosti.







Díl: 4, Str: 312
Luce a Danielovi dochází čas. Aby Luciferovi zabránili vymazat minulost, musejí najít místo, kde andělé dopadli na Zemi. V patách mají temné síly a Daniel netuší, zda to ještě dokáže – žít, jen aby Luce znovu a znovu ztrácel. Schyluje se k osudové bitvě, po níž zůstanou na bojišti mrtví lidé... a andělský prach. Kdo přinese největší oběť? A komu se zlomí srdce?








Knížky bych chtěla mít v knihovničce  nejen pro zajímavé anotace a jistě i příběh. Zaujali mě také obálky. Už samotné názvy ve mě vyvolávají zvláštní pocit. Doufám, že  dostanu příležitost si knih pořídit a přečíst.



Četli jste je nebo se vám pouze válejí na poličce? A nebo po nich zatím jen toužebně koukáte jako já?=D




Zdroje:
Obálky a anotace - www.bux.cz




7 komentářů:

  1. Mám doma celý komplet a zatím jsem četla jen první díl, který se mi nelíbil, a zklamal mě..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale stejně to má krásné obálky =D

      Vymazat
    2. ANO! Stejně to má krásné obálky a v mé knihovně se vyjímají!:D
      Hele třeba to tebe bude bavit..:'D))

      Vymazat
    3. Doufám že ano, i když zatím se na ně chodím koukat leda tak na internet=D

      Vymazat
  2. Já mám doma 1.díl a byl to takový průměr, ale jo, líbil se mi. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurá! Spousta lidí říká o nějaké knize že to nebylo nic moc a mě se zrovna ta kniha líbí, takže se těším i na Andělé =D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)