středa 19. prosince 2012

Waiting on Wednesday ~ 5


Více o meme pod štítkem About  memes.

Další knížkou co bych chtěla číst a kterou budu mít je


Delirium



Delirium
Dříve si lidé mysleli, že je láska dobrá věc. To bylo předtím, než na ni vědci objevili lék. Lidé nechápali, že když vám jednou láska oblaží mysl a rozproudí krev, není úniku. Teď je všechno jinak, vědci ji dovedou vymýtit a vláda požaduje, aby se všichni občané v den svých osmnáctých narozenin podrobili speciálnímu lékařskému zákroku, díky němuž by měli být vůči lásce imunní. Lena Halowayová se na ten den vždy těšila. Život bez lásky přece znamená život bez bolesti, bezpečný a předvídatelný. A šťastný. Schází devadesát pět dní, jenže Leně se stane něco nemyslitelného: Zamiluje se.

Myslím že je to knížka o které vědí snad všichni blogeři, kteří se zajímají o knihy. S kamarádkou si dáváme na Vánoce knížky už v pátek, ale tuhle perličku si rozbalím až pod stromečkem=) Pokud to do té doby vydržím...=D

Pokračování Deliria jsou:
Pandemonium(vyjde v lednu) a Requiem (ještě není čeká obálka)











Původníobálky celé trilogie:

                        


Už jste Delirium četli a můžete se chlubit že ho máte v knihovničce? Jaké obálky se vám líbí víc? A která z obálek se vám nejvíce zamlouvá?

Do knihkupectví kde ji kamarádka kupovala jich přivezli 8 myslím, a druhý den už měli poslední 2 knihy . Jak já se na tu knížečku těším!

Zdroje:


4 komentáře:

  1. Delirium dostanu k Vánocům a Pandemonium je kniha číslo 1, kterou si musím koupit. :) Ty původní obálky jsou krásné, ty naše mi ale taky líbí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delirium se mi líbí, ale Pandemonium moc nee. Kamarádka dneska nepřišla takže Delirium až zase ve škole=(

      Vymazat
  2. Teda...mě se o hodně víc líbí naše obálky, jsou takové zajímavé originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrá ano, hnědá ne=D Originální jsou na 100% ;) A když sem ji držela včera v rukou, myslela jsem že už ji nepustím=D Ale musela jsem=(

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)