sobota 22. prosince 2012

Problém + Vánoce za dveřmi

Jak už prozradil nadpis příspěvku, mám problém. Nezobrazují se mi pravidelní čtenáři. Na mém ani na jiném blogu je nevidím. Jen nějaké informační okénko, které je mě celkem k ničemu. Kdyby jste věděli co s tím, tak budu moc ráda.

Jinak už se jen 2x vyspíme! Huráááá=D


Taky se tak těšíte na ten den, kdy se sejdete všichni u stromečku? Na pohodu při pohádkách? Já se těším na "půlnoční mši", kterou máme už v 16 hodin. Hned pak následuje večeře( to je ta část kterou nemám na Štědrém dni ráda, nemusím moc ryby a kór když nic jiného za den nejím). Ale ani tak nemůžu říct že by mě ta večeře nějak vadila. Přece jenom jak je to všechno slavnostně upravené, koledy a pohled na rozsvícený stromeček. Musím se přiznat, že mi chybí ty časy, co jsem věřila, že dárky nosí Ježíšek. Nebo jak jsme už o pár let později lítala po domě a hledala kam to ty rodiče schovali.Zlaté dětské časy. Teď mám před vánoci akorát tak dilema, že nevím co komu koupit a chybějí finance. Užívejte si předvánoční čas! V pondělí,když vydržíte do večera nepapat, uvidíte zlaté prasáto! (ta reklama mě neomrzí!)


Všem Vám přeji krásně prožité Vánoční svátky, 
spoustu dárků a hlavně knížek pod stromečkem.

Pod stromečkem balík zdraví – vzácný poklad jak se praví
Vánoce jsou krásné svátky, jídlo, smích a hlavně dárky
Popřejeme vám hodně klidu, pohodu a dobrou rybu
a pak jeden velký krok a hned je tu nový rok.





Zdroje:



6 komentářů:

  1. Mě se tví pravidelní čtenáří zobrazují úplně normálně, ale něco ti řeknu. I já jsem měla teď nedávno (měsíc, dva zpátky) problém s tím, že my následovatelé zmizeli, ale postupně se zase jeden po druhém objevovali. Nevím co to bylo za zkrat, ale snad už to máš zase všechno v pořádku.

    Jinak, taky Ti přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška a šťastný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě se nezobrazují na žádném blogu. Nevím co tomu je. Děkuji mnohokrát!;)

      Vymazat
  2. Mně se v pohodě zobrazují :) Nevím, čím to je, ale zkus se třeba podívat na jiném internetovém prohlížeči ;)

    Také ti přeji úžasné Vánoce a hodně knih pod stromeček! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to bude chyba někde na mém účtě=/ protože ani na jiném počítači to nevidím, když se přihlásím. Děkuji, snad se to splní!=)

      Vymazat
  3. Mně se také zobrazují úplně v pohodě. Ale na mém blogu zase nejde okénko s anketami. Taky nevím čím to je. :/ Každopádně ti přeji krásné Vánoce a hodně dárku- knížek! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)