neděle 18. listopadu 2012

Posuď knihu podle obalu [1]


Více o meme pod štítkem About memes.



Loď mezi hvězdami

Sedmnáctiletá Amy se přidala ke svým rodičům coby „zmrazený pasažér“ na vesmírné lodi Universum a čekala, že se probere na nové planetě o tři sta let později. Nemohla tušit, že její spánek skončí o padesát let dříve a ona se octne ve zcela novém světě mezi hvězdami, ve světě, který si žije podle vlastních pravidel. Amy si brzy uvědomí, že její probuzení nezpůsobilo jen selhání počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel vesmírné lodi se ji pokusil zabít...





Tahle obálka mě přitahuje víc, jak samotná anotace. Podle mě, je originální a kouzelná. Řekněte, kdo nemá rád vesmír, hvězdy, slunce, měsíc...? Kdo se nerad podívá na hvězdy, když kráčí pod noční oblohou? Tahle obálka mě přitahuje, okouzluje a chci ji mít ve své knihovničce.Je prostě nádherná. No ne? Řekla bych, že i ti, kterým se nelíbí anotace, nebo je nezajímají knížky takového žánru, se na obálku podívají a řeknou si že je pěkná. Protože je.

Máte knížku doma? Četli jste ji? Jak se vám líbila? Líbí se vám obálka? Jste z ní stejně očarováni jako já? Těším se na vaše reakce.=)



12 komentářů:

  1. Souhlasím s tebou, že obálka se opravdu povedla :) Knihu jsem ještě nečetla, ale určitě se na ní chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá jestli ji chci. Teda asi ano, ale mám spousty dalších knížek, které upřednostňuji=)

      Vymazat
  2. Ach ta obálka je úžasná! A knihu si chci velice přečíst ale bohužel, zatím se na ni můžu jen smutně koukat v knihkupectví. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! Obálka je kouzelná a působí tak magicky, romanticky.. prostě krása =)

      Vymazat
    2. Mám ji doma, dostanu ji až k Vánocům, ale hrozně se na ni těším. A ta obálka je vážně nádherná. :)

      Vymazat
    3. Jéé ty se máš=) Já doufám že se k nám do knihkupectví dostaví druhý díl Drakie, protože to by měla být moje knížky pod stromečkem=)

      Vymazat
    4. Drakie i Loď mezi hvězdami bych moc chtěla. Už jen napsat ježíškovi a přidat P.S. je to životně důležité. :D

      Vymazat
    5. Přesně tak to udělej=D A pak doufej že nepřiletí na peruti=D já nevím jeslti ten seznam psát, nebo to raději oznamovat průběžně=D Bojím se že při pohledu na seznam, na dlooouhý seznam by Ježíška kleplo=D

      Vymazat
  3. Obálka je nádherná, a knížka je taky moc fajn. Když je hnusně vytahnu ji a dívám se na ní :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nejdříve moc děkuju za komentáře na můj blog :))). Tvůj blog je moc hezký. Jinak k článku. Loď mezi hvězdami je úžasná. Obálka je naživo ještě lepší než na obrázku. Sice jsem ji měla jen půjčenou,ale napsala jsem Ježíškovi :D aby mi ji přinesl... :D U Lodi jsem se i rozbrečela díky Amy. No pokud jsi nečetla,doporučuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vůbec mi neděkuj;) Ale já ti poděkovat musím. No obálka je opravdu kouzelná ale váhám, protože ta anotace mě až tak úplně neoslnila. Stejně si ji ale jednoho dne přečtu=D jen to nebude hned, ještě mě čekají dočíst 2 knížky + 11 na poličce čeká =D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)