pátek 5. října 2012

Recenzáky a Novinky

Ahoooj!
Tak po dlouhé době píši nějaký článek... Tento týden byl příšerný. dohánění zameškaného týdne ve škole, dopisování sešitů i písemek a do toho další a další úkoly a povinnosti. Na čtení my zbývalo minimum času.Vlastně téměř žádný... Den co den jsem očekávala zásilku z Fragmentu. A ejhle, včera jsem obdržela e-mail, že balíček byl zaslán, tím pádem dneska byli knihy tady. Hned cestou ze školy jsem si natěšeně šla vyzvednout balíček na poštu. A cože mi to vlastně přišlo a co bude zrecenzováno?


○Upíří deníky - Probuzení             ○ Říše temnot - Tajemství upírů              ○ Temné vize - Odhalení



Trochu mě štve brožované provedení, ale jinak jsem strašně ráda, že mám knihy doma. ;) 
V Upířích denících už mi moc stran nezbývá, takže bude v brzké době recenze=)




Začátkem týdne mi také přišli 3 objednané knihy, a to Rudá jako rubín, Modrá jako safír a Fly high. Poslední je manga. Chtěla jsem si zkusit něco takového přečíst. Znám pouze ty obrázky, které se mi moc líbí ale Manga jako takovou, neměla jsem téměř ani tušení co to je, takže na to se těším že si vyzkouším něco nového, Doufám že nebudu zklamaná. 

Budu ráda, když mi necháte komentář pod článkem, jestli jste něco z těchto 6 knih četli, a jaký na ně máte názor, nebo jak na váz zapůsobili.

Xoxo, Your Kačulííí.

5 komentářů:

  1. Četla jsem Upíří deníky a Temné vize :)
    Jinak už dlouho přemýšlím nad tím, jestli mám spolupracovat s nějakým nakladatelstvím... teď mám málo času, takže nestíhám moc číst, ale třeba o Vánocích bych začala spolupracovat. :) Ráda bych se tě jen zeptala, co to obnáší... :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsme více nakladatelstvím, ale většinou mě odpovědí že už mají moc blogerů nebo tak=) já se jim v podstatě ani nedivím, že mě odmítají.. taky když mám 4 čtenáře=D No, ale s Fragmentem je to takhle, každý měsíc si můžeš napsat max. o 5 knížek ( můžeš 2 můžeš 5, to už záleží na tobě) a ty musíš do měsíce zrecenzovat na blogu a následně odkaz s recenzí (nebo až pak se všema na konec) poslat mailem do Fragmentu=) Jinak je to všechno zcela bezplatné, takže máš knížky akorát za recenzi=) Můžeš si napsat o knížky co mají už déle a nebo i o ty co právě vydali=) A nebo můžeš třeba i měsíc vynechat( to nevím uplně jistě, jen jsme to zaslechla=)) Domluva je opravdu jednoduchá a jsou moc milý ;) (když jim napíšeš, tak ti pak pošlou všechno co potřebuješ vědět)

      Vymazat
    2. Aha.. knižních blogerů je teď opravdu hodně, no. :) ... Neboj, za čas jich budeš mít mnohem mnohem víc! :) ... Jeee, tak to je dobrý! :) Asi to s Fragmentem zkusím :) Jestli je to do měsíce, tak bych to mohla stíhat :)

      Vymazat
    3. Jinak moc moc děkuju za rady! :)))

      Vymazat
    4. kééž by =D jo to určitě zvládneš ;) když to stíhám já;) není zač ;) maličkost=)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. =)